Eräs hyvistä ystävistäni joka auttoi minua pääsemän poikaystäväni yli meidän erottua ei sitten ollutkaan niin hyvä ystävä. Vaan hän puhui paskaa selän takana ja levitti juoruja.

Eräs toinen hyvistä ystävistäni on lesbo. Hän oli tosi ihana ja mukava kunnes ihastui minuun ja alkoi ahdistella minua. Pelkkä ihastus ei olisi haitannut, mutta ahdistelu meni jo yli.

Yksi parhaimmista ja pitkäaikaisimmista ystävistäni oli lähellä kuolla viime viikonloppuna, kun hän kännissä yritti itsemurhaa.

Serkkuni taistelee elämästään joka päivä. Hänet yritettiin muutama vuosi sitten tappaa polttamalla hänen asuntonsa. Hän selvisi juuri ja juuri, mutta ei ikinä enää pystyy elämään normaalisti, ja joutuu joka päivä taistelemaan.

Exäni takia kärsin nykyään tosi huonosta itse tunnosta, ali painosta, huonosta itseluottamuksesta ja luottamus pulasta. Luottamus pulan takia pelkään aloittaa uuta suhdetta kenenkään kanssa koska pelkään liika että minulle käy taas niin kuin exäni kanssa ja että uusi mies pettäisi minut yhtä pahasti.

Elämäni on muutenkin ihan poissa raiteiltaan. Ja koko ajan vain tapahtuu lisää pahaa mikä satuttaa tai saa muuten mielen huonoksi.

Itken itseni uneen joka ilta. Näen painajaisia ja pelkään joka päivä.

Pelkään myös joka päivä että ihminen jota olen paennut muutaman vuoden löytäisi minut. Ja pelkään sitä mitä hän tekisi.

Siitä huolimatta että kaikki menee huonosti, paljon muutakin noitten asioitten lisäksi. Vaikka kuinka olisin maassa. Niin silti on aina muutama ihminen jotka pelastaa minut.
Muutama kohteliaisuus ja kehu mieheltä joka on ollut ihastunut minuun pitkään saa hymyn kasvoilleni. Ystävät jotka ovat aina rinnallani, ja jotka aina auttavat ja ovat tukena. Hymy vieraalta vastaantulijalta. Viesti vanhalta ystävältä jota ei ole nähnyt vuosiin. Se että tietää että on joku joka kuuntelee.

Se pelastaa..!! Ilman noita asioita en jaksaisi. Jo yksikin ihminen, yksi kaunis sana joltakulta. Se voi pelastaa ihmisen. Ikinä ei siis saa unohtaa olla itsekkin se ihminen joka hymyilee vastaan tulijalle, soittaa ystävälleen, kuuntelee, antaa kohteliaisuuden ja muistaa kaikki ihmiset jotka ovat hyviä sinulle. Ole hyvä takaisin. Voit itsekkin pelastaa jonkun..!!